Välkomna till årets flottpub!

Flottpub?!

På Flottpubben är det dags för en spännande flottlottning! Alla har chansen att vinna en fantastisk flottplats, och det är superenkelt att anmäla sig genom formulären nedan. 🌟

Under kvällen kommer det finnas läcker mat och härliga drycker till försäljning, så se till att komma hungrig och törstig! Dessutom kommer det att finnas roliga aktiviteter som du kan delta i och göra kvällen ännu mer minnesvärd. 🎉

Missa inte chansen att vara med på en kväll fylld av skratt, goda smaker och spännande möjligheter att vinna din alldeles egna flotte. Vi ser fram emot att träffa dig på Flottpubben! 🚤💙

Pryl
volontär

Sugen på att vara vollis, men samtidigt sugen på att hänga på byggområdet och se dina kompisar försöka bygga sina flottar? Då är prylvollis något för dig!Som prylvollis får du nämligen mest bara traska runt på byggområdet och se till att mina prylar är på plats och att saker flyter på. Några andra arbetsuppgifter du kan få är att städa bort den ack så bortblåsande cellplasten eller övervaka våra ack så sköra cellplastsågar. Dessutom får du glassa i en brassestol och se till att ingen tar med sig något olovligt in på området. Vid fint väder utlovas en riktigt fräsch bränna! Kort och gott ett chill arbetspass för den som mest vill vibea samt glo lite på folk och deras galna flottidéer.

Ank
volontär

Har du barnasinnet kvar och älskar att blåsa såpbubblor, hoppa hoppborg och måla ansiktsmålning? Då är Ankdagsvolontär perfekt för dig! Ankdagen går av stapeln söndagen den 21:a april och är en dag för Uppsalas barnfamiljer. Massvis med glada barn kommer då att besöka Ångan, där du som Ankdagsvolontär kommer se till att dessa barn har en rolig dag genom att assistera Ank med olika aktiviteter. Några exempel på arbetsuppgifter är att måla ansiktsmålning, hålla i en fiskdamm eller sälja sockervadd. Förutom att bidra till en underbar dag, kommer du som Ankdagsvolontär även bidra till ett gott syfte då alla inkomster från dagen doneras till Akademiska Sjukhusets Barnfond. Du kan välja mellan att jobba för- och eftermiddag, eller varför inte båda två? Så ta fram ditt bästa humör och sök Ankdagsvolontär!

Flottbyggs
volontär

Som flottbyggar volontär är du Flotts favoriter, och får använda din kreativa sida för att jobba hands-on med att bygga en företagsflotte. Denna flotte får du tyvärr inte ränna, men det kommer med andra förmåner. flottbyggar volontärer kommer jobba i grupper om 4, och bestämmer själva när de ska jobba och bygga flotten. Varje grupp kommer få en design och instruktioner från deras givna företag, så man slipper komma på allting själv. En stor rekommendation är att samla ihop ett gäng trevliga vänner och söka tillsammans till flottbyggar volontär, och ha det roligt när man bygger på en flotte tillsammans. flottbyggar volontärer kommer vara tvungna att delta på första delen av rännarutbildningen, för att utbildas i hur flotten ska byggas samt hur man hanterar verktygen på byggplatsen. Rännarutbildningen hålls den 4:e april och ges på både svenska och engelska. Så sök nu, och njut av att hänga på byggplatsen tillsammans med Forskå! Som flottbyggar volontär bestämmer du själv när du jobbar och hur länge, så länge flotten blir klar i tid!

Flytt
volontär

Som Flyttvolontär står du tillsammans med mig, Start, vid startområdet vid Eddaspången och ser till att alla flottarna från festivalområdet lastas ur lastbilen och placeras ut i rätt ordning. Du kommer att spendera 3 timmar med 6 andra och samarbeta för att få en effektiv och säker avlastning. Hoppas vi ses där!


Akt
volontär

Vill du vara i händelsernas centrum? Gillar du att styra upp aktiviteter? Eller vill du bara ha kul och se till att alla andra på Forsfestivalen har det också? Då är Aktvolontär något för dig! Som Aktvolontär hjälper du Akt med de aktiviteter som finns på området. Det kan innebära allt från att hjälpa till med säkerhet vid aktiviteterna till att göra sockervadd.

Media
volontär
(festival)

Vill du ha det objektivt roligaste volontärarbetet? Är du nyfiken på hur man använder en kamera? Bli mediavollis! Som mediavolontär får du fota och filma allt ifrån skoj på aktivitetsområdet, pubar, släpp, byggplatsen eller Forsränningen själv! Oavsett om du har kameravana eller inte får du utveckla dina färdigheter på ett unikt sätt genom att bevara värdefulla minnen och roliga stunder.

Garderobs
volontär

Brinner du för jackor och nummerlappar eller tycker du om att hänga med dina vänner (i en garderob) så hade garderobsvolontär passat perfekt för dig! Garderobsvollisar jobbar släppen på festivalen.

Tält
volontär

Är du sugen på att hänga i tältet med dina kompisar och kolla på film och lyssna på musik? Då ska du söka tältvollis! Som tältvolontär kommer du, tillsammans med dina kompisar, att hänga i tältet under en förmiddag och vakta det. Detta gör du genom att vara i tältet, lyssna på musik och titta på film, mer än så behöver du inte göra. Passet börjar på morgonen och pågår under förmiddagen och som tack för ditt jobb får du matbiljett, så in och sök!

PUB
volontär

Hackar du grönsaker som en proffs? Gillar du att grilla på kvällarna? Då är pubvolontär perfekt för dig! Som  volontär förbereder du maten i Uthgårdskök eller grillar och lägger upp mat i tältet vid festivalområdet. Du och ett gäng pubvolontärer kommer få bli riktiga proffs i köket och mata alla hungriga flottbyggare. Passen är 4 timmar och du kan jobba morgon, förmiddag, eftermiddag eller kväll!

Kökschefs
volontär

Gillar du att styra och leda i en grupp? Är Gordon Ramsay din idol? Då är kökschefsvolontär perfekt för dig! Du kommer få styra ett gäng pubvolontärer för att preppa och servera mat till alla festivalbesökare. I praktiken så kommer du bli Pub och Krubbs ögon och öron under ditt pass. Det är du som ser till att mat förbereds och serveras i god tid samt hoppa in och hjälpa pubvolontärerna när det behövs! Passen är 4 timmar långa och du kan jobba morgon, förmiddag, eftermiddag eller kväll!

Tapp
volontär

Sök Tappvolontär om du vill testa på att stå bakom baren för första gången eller om du är erfaren öltappare som bara vill ha riktigt kul. Alla är välkomna! Som Tappvolontär kommer du vara med om att genomföra årets Forsfestival genom att servera dryck till törstiga flottbyggare och festivalbesökare. Som Tappvolontär kommer du att jobba med 2-3 andra Tappvolontärer per pass, du kan både stå i utebaren vid byggområdet eller inne i det stora pubtältet. Det blir nice! Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Barchefs
volontär

Har du arbetat en del i bar och vill hjälpa till lite extra? Då är posten som Barchef något för dig! Häng med Tapp och få en djupare insikt i vad som pågår bakom baren under en dag. Som Barchef får du även en gyllene chans att öva på dina ledaregenskaper, då du kommer att vara ansvarig, tillsammans med Tapp, för de Tappvolontärer som arbetar under ditt pass. Så häng med, det blir nice! Detta volontärande kräver att du är anmäld som utskänkare inom UTN (kommer att kontrolleras).

Natt
volontär

Är du sugen på att hänga i tältet med dina kompisar och kolla på film och lyssna på musik? Då ska du söka nattvollis! Som nattvolontär kommer du, tillsammans med dina kompisar, att hänga i tältet under en natt och vakta det. Detta gör du genom att vara i tältet, lyssna på musik och titta på film, mer än så behöver du inte göra. Passet börjar när puben eller släppet stänger och pågår till frukost. Efter ditt pass kommer du dessutom att få njuta av god frukost, så in och sök!

Uppriggs
volontär

Forsfestivalen är snart tillbaka! Men för att göra den en verklighet behöver Forskå hjälp att rigga upp festivalområdet! Som uppriggsvolontär får du jobba med Forskå då du hjälper till med att resa tält, lägga golv, rigga staket, prylar och sladdar, inreda tält, bygga upp aktivitetsområdet och allt annat småfix som krävs för att göra Festivalen till en verklighet. Som uppriggsvolontär arbetar du första uppriggsdagen, måndag 15/4. Passen är uppdelade i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass som båda är ca 4 timmar långa. Det bjuds självklart på mat och läsk!

Nedriggs
volontär

Om du gillar att plocka isär saker är nedriggsvolontär posten för dig! Här får du jobba med Forskå och hjälpa till att rigga ned festivalområdet efter festivalen. Som nedriggsvolontär arbetar du antingen första eller andra nedriggsdagen, Söndag 28/4 eller Måndag 29/4. Passen är uppdelade i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass som båda är ca 4 timmar långa. Det bjuds självklart på mat och läsk!

Pryl
volontär

Sugen på att vara vollis, men samtidigt sugen på att hänga på byggområdet och se dina kompisar försöka bygga sina flottar? Då är prylvollis något för dig!Som prylvollis får du nämligen mest bara traska runt på byggområdet och se till att mina prylar är på plats och att saker flyter på. Några andra arbetsuppgifter du kan få är att städa bort den ack så bortblåsande cellplasten eller övervaka våra ack så sköra cellplastsågar. Dessutom får du glassa i en brassestol och se till att ingen tar med sig något olovligt in på området. Vid fint väder utlovas en riktigt fräsch bränna! Kort och gott ett chill arbetspass för den som mest vill vibea samt glo lite på folk och deras galna flottidéer.

Ank
volontär

Har du barnasinnet kvar och älskar att blåsa såpbubblor, hoppa hoppborg och måla ansiktsmålning? Då är Ankdagsvolontär perfekt för dig! Ankdagen går av stapeln söndagen den 21:a april och är en dag för Uppsalas barnfamiljer. Massvis med glada barn kommer då att besöka Ångan, där du som Ankdagsvolontär kommer se till att dessa barn har en rolig dag genom att assistera Ank med olika aktiviteter. Några exempel på arbetsuppgifter är att måla ansiktsmålning, hålla i en fiskdamm eller sälja sockervadd. Förutom att bidra till en underbar dag, kommer du som Ankdagsvolontär även bidra till ett gott syfte då alla inkomster från dagen doneras till Akademiska Sjukhusets Barnfond. Du kan välja mellan att jobba för- och eftermiddag, eller varför inte båda två? Så ta fram ditt bästa humör och sök Ankdagsvolontär!

Flottbyggs
volontär

Som flottbyggar volontär är du Flotts favoriter, och får använda din kreativa sida för att jobba hands-on med att bygga en företagsflotte. Denna flotte får du tyvärr inte ränna, men det kommer med andra förmåner. flottbyggar volontärer kommer jobba i grupper om 4, och bestämmer själva när de ska jobba och bygga flotten. Varje grupp kommer få en design och instruktioner från deras givna företag, så man slipper komma på allting själv. En stor rekommendation är att samla ihop ett gäng trevliga vänner och söka tillsammans till flottbyggar volontär, och ha det roligt när man bygger på en flotte tillsammans. flottbyggar volontärer kommer vara tvungna att delta på första delen av rännarutbildningen, för att utbildas i hur flotten ska byggas samt hur man hanterar verktygen på byggplatsen. Rännarutbildningen hålls den 4:e april och ges på både svenska och engelska. Så sök nu, och njut av att hänga på byggplatsen tillsammans med Forskå! Som flottbyggar volontär bestämmer du själv när du jobbar och hur länge, så länge flotten blir klar i tid!

Flytt
volontär

Som Flyttvolontär står du tillsammans med mig, Start, vid startområdet vid Eddaspången och ser till att alla flottarna från festivalområdet lastas ur lastbilen och placeras ut i rätt ordning. Du kommer att spendera 3 timmar med 6 andra och samarbeta för att få en effektiv och säker avlastning. Hoppas vi ses där!


Akt
volontär

Vill du vara i händelsernas centrum? Gillar du att styra upp aktiviteter? Eller vill du bara ha kul och se till att alla andra på Forsfestivalen har det också? Då är Aktvolontär något för dig! Som Aktvolontär hjälper du Akt med de aktiviteter som finns på området. Det kan innebära allt från att hjälpa till med säkerhet vid aktiviteterna till att göra sockervadd.

Media
volontär
(festival)

Vill du ha det objektivt roligaste volontärarbetet? Är du nyfiken på hur man använder en kamera? Bli mediavollis! Som mediavolontär får du fota och filma allt ifrån skoj på aktivitetsområdet, pubar, släpp, byggplatsen eller Forsränningen själv! Oavsett om du har kameravana eller inte får du utveckla dina färdigheter på ett unikt sätt genom att bevara värdefulla minnen och roliga stunder.

Garderobs
volontär

Brinner du för jackor och nummerlappar eller tycker du om att hänga med dina vänner (i en garderob) så hade garderobsvolontär passat perfekt för dig! Garderobsvollisar jobbar släppen på festivalen.

Tält
volontär

Är du sugen på att hänga i tältet med dina kompisar och kolla på film och lyssna på musik? Då ska du söka tältvollis! Som tältvolontär kommer du, tillsammans med dina kompisar, att hänga i tältet under en förmiddag och vakta det. Detta gör du genom att vara i tältet, lyssna på musik och titta på film, mer än så behöver du inte göra. Passet börjar på morgonen och pågår under förmiddagen och som tack för ditt jobb får du matbiljett, så in och sök!

PUB
volontär

Hackar du grönsaker som en proffs? Gillar du att grilla på kvällarna? Då är pubvolontär perfekt för dig! Som  volontär förbereder du maten i Uthgårdskök eller grillar och lägger upp mat i tältet vid festivalområdet. Du och ett gäng pubvolontärer kommer få bli riktiga proffs i köket och mata alla hungriga flottbyggare. Passen är 4 timmar och du kan jobba morgon, förmiddag, eftermiddag eller kväll!

Kökschefs
volontär

Gillar du att styra och leda i en grupp? Är Gordon Ramsay din idol? Då är kökschefsvolontär perfekt för dig! Du kommer få styra ett gäng pubvolontärer för att preppa och servera mat till alla festivalbesökare. I praktiken så kommer du bli Pub och Krubbs ögon och öron under ditt pass. Det är du som ser till att mat förbereds och serveras i god tid samt hoppa in och hjälpa pubvolontärerna när det behövs! Passen är 4 timmar långa och du kan jobba morgon, förmiddag, eftermiddag eller kväll!

Tapp
volontär

Sök Tappvolontär om du vill testa på att stå bakom baren för första gången eller om du är erfaren öltappare som bara vill ha riktigt kul. Alla är välkomna! Som Tappvolontär kommer du vara med om att genomföra årets Forsfestival genom att servera dryck till törstiga flottbyggare och festivalbesökare. Som Tappvolontär kommer du att jobba med 2-3 andra Tappvolontärer per pass, du kan både stå i utebaren vid byggområdet eller inne i det stora pubtältet. Det blir nice! Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Barchefs
volontär

Har du arbetat en del i bar och vill hjälpa till lite extra? Då är posten som Barchef något för dig! Häng med Tapp och få en djupare insikt i vad som pågår bakom baren under en dag. Som Barchef får du även en gyllene chans att öva på dina ledaregenskaper, då du kommer att vara ansvarig, tillsammans med Tapp, för de Tappvolontärer som arbetar under ditt pass. Så häng med, det blir nice! Detta volontärande kräver att du är anmäld som utskänkare inom UTN (kommer att kontrolleras).

Natt
volontär

Är du sugen på att hänga i tältet med dina kompisar och kolla på film och lyssna på musik? Då ska du söka nattvollis! Som nattvolontär kommer du, tillsammans med dina kompisar, att hänga i tältet under en natt och vakta det. Detta gör du genom att vara i tältet, lyssna på musik och titta på film, mer än så behöver du inte göra. Passet börjar när puben eller släppet stänger och pågår till frukost. Efter ditt pass kommer du dessutom att få njuta av god frukost, så in och sök!

Uppriggs
volontär

Forsfestivalen är snart tillbaka! Men för att göra den en verklighet behöver Forskå hjälp att rigga upp festivalområdet! Som uppriggsvolontär får du jobba med Forskå då du hjälper till med att resa tält, lägga golv, rigga staket, prylar och sladdar, inreda tält, bygga upp aktivitetsområdet och allt annat småfix som krävs för att göra Festivalen till en verklighet. Som uppriggsvolontär arbetar du första uppriggsdagen, måndag 15/4. Passen är uppdelade i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass som båda är ca 4 timmar långa. Det bjuds självklart på mat och läsk!

Nedriggs
volontär

Om du gillar att plocka isär saker är nedriggsvolontär posten för dig! Här får du jobba med Forskå och hjälpa till att rigga ned festivalområdet efter festivalen. Som nedriggsvolontär arbetar du antingen första eller andra nedriggsdagen, Söndag 28/4 eller Måndag 29/4. Passen är uppdelade i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass som båda är ca 4 timmar långa. Det bjuds självklart på mat och läsk!