Forsfestivalen

karta över Forsfestivalen

Besök vårt Pubtält

Vad vore en festival utan god mat?

Det kommer att serveras mat och tilltugg varje dag från 11.00 till stängning. Priserna är givetvis anpassade till studenter, du behöver med andra ord inte laga matlådor på över en vecka!

Om det skulle blir kallare framåt kvällen har vi ett Pub-tält där det finns plats för alla besökare! Ta en nylagad matbit, en god dryck och njut av den flammiga våren äntligen är här.

Festivalens Tältsläpp

Artister: Fråga Röj

19/4 Kick-off : SLÄPP

20/4 Lördagsfesten : SLÄPP

24/4 SITTNING + SLÄPP  

För första året någonsin bjuder forsfestivalen in till sittning. Rännare, före-detta rännare, blivande rännare - alla är välkomna. Lär känna de som åker innan eller efter er flotte. Skapa vänner, fiender och rivaler och njut av allt som en sittning har att erbjuda. Sittningen följs sedan av ett släpp till 01.

26/4 SVALBORG : SLÄPP

Upptäck Aktivitetsområdet

Förbered er på en händelserik festival!

Från turneringar till aktiviteter, på aktivitetsområdet kommer det alltid att hända grejer. Eller bara luta er tillbaka och njut av solen.

Och nämnde jag popcorn?

Sväng förbi Byggområdet

Byggplatsen på Forsfestivalen är platsen där ränningen börjar. I det organiserade kaoset på byggplatsen kan du bevittna rännare från alla hörn av Uppsala bygga sin galna skapelser. Dessa kommer sedan bära rännarna ned för det obarmhärtiga vatten som forsar i allas vår Fyrisån.

Byggområdet finner du på Ångströmlaboratoriets mark, mellan hus 6 och hus 8, och kreativiteten som flödar här är svår att jämföra med något annat. Se hur en bit cellplast och några plankor blir till en vulkan, ett hus, en bil, eller kanske till och med bastu! I ekvationen ingår även målarfärg för att fullt ut realisera rännarnas visioner.

På området kommer det trängas ungefär 500 rännare fördelat på ca 120 flottar, så förbered er på att det kan gå åt ett antal timmar under besöket för att hinna se alla flottar som växer fram! Sista veckan i April bjuder ju (som bekant) på det bästa vårvädret, så varför inte avnjuta denna med Forskå och alla rännare? Det spelar ingen som helst roll ifall du själv inte ska ränna, vem du än är så är du hjärtligt välkommen att komma förbi och hänga.

Så kom till byggområdet, bygg den häftigaste flotten eller hitta din favoritflotte och se sedan om den klarar av Fyrisåns vatten på valborgs morgon, detta är en händelse du inte vill missa!

Våra sponsorer

upplands Schakt

Grävning i din trakt ring Upplands Schakt
Proffs på mark sedan 1971
Upplands Schakt's Company Logo
W-Dyk's Company Logo