ANkdagen

Ankdagen kommer att äga rum söndagen den 23 april mellan kl 10:00 till 16:00 på anktivitetsområdet intill Ångströmlaboratoriet. Alla är välkommna att delta på denna dag!

Ankdagen är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs familjeevenemang för att skapa en lekfull, rolig och trevlig dag för barn och familjer, unga som gamla. Detta görs med roliga aktiviteter som skattjakt, ponnyridning, fiskdamm, ansiktsmålning och mycket mer roligheter. Du kommer även få möjlighet att besöka byggplatsen där studenter bygger sina flottar för Forsränningen som äger rum den 30 april. Mat och dryck kommer att säljas för att se till att ingen går hungrig och att ni har energi för att ha extra roligt!

Målet med Ankdagen är att skapa glädje till alla som besöker evenemanget, men även till de barn som inte kan närvara på grund av sjukdom. Därför samarbetar vi med Akademiska sjukhusets barnfond för att bidra till att ge dessa barn ett roligare liv. För välgörenhetsorganisationen kommer en del av underhållningen under Ankdagen att kosta lite, men inte så mycket att inte alla kommer att ha råd. Det kommer även finnas gratis anktiviteter som alla får vara med på!

Träffa vår
"Ank"

Hej! Mitt namn är Julie men du kan kalla mig Ank!

Jag är huvudansvarig för Ankdagen så om du har några frågor, stora som små om Ankdagen så går det bra att kontakta mig på: ank@forsranningen.utn.se

Frågor om sponsring och marknadsföring så går det även bra att maila mig!

Våra sponsorer

upplands Schakt

Grävning i din trakt ring Upplands Schakt
Proffs på mark sedan 1971
Upplands Schakt's Company Logo
W-Dyk's Company Logo