Ankdagen

Om ankdagen

Ankdagen kommer att äga rum söndagen den 21 april mellan kl 10:00 till 16:00 på anktivitetsområdet intill Ångströmlaboratoriet. Alla är välkommna att delta på denna dag, stora som små!

Ankdagen är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs familjeevenemang. Det är en dag ämnad för barn och målet är att skapa en lekfull, rolig och trevlig dag för barn och familjer. Detta görs med roliga aktiviteter som skattjakt, fiskdamm, ansiktsmålning och mycket mycket mer roligheter.

Du kommer även få möjlighet att besöka byggplatsen där studenter bygger sina flottar för Forsränningen som äger rum på Fyrisån under valborg. Det kommer säljas korv, snacks och dryck under dagen för att se till att ingen går hungrig och att alla har energi för att ha extra roligt!

Glädje och Gemenskap för Barn i Behov

Målet med Ankdagen är att skapa glädje till alla barn, även till de barn som inte kan besöka oss på grund av allvarlig sjukdom. Därför samarbetar vi med Akademiska sjukhusets barnfond för att bidra till att ge dessa barn ett roligare liv. För att bidra till så mycket lycka som möjligt till barnen på sjukhuset kommer några av aktiviteterna kosta en slant, och all vinst från dagen att gå till Akademiska Sjukhusets barnfond. På området kommer det också finnas gratis aktiviteter, så alla ska ha råd med att vara med under dagen.

A(n)ktiviteter och karta

Träffa vår
Ank

Hej! Mitt namn är Emma men du kan kalla mig Ank!

Jag är huvudansvarig för Ankdagen så om du har några frågor, stora som små om Ankdagen så går det bra att kontakta mig på:

ank@forsranningen.utn.se

För frågor om sponsring och marknadsföring så går det även bra att maila mig!

Våra sponsorer

Upplands Schakt's Company Logo